Paziņojums par datu aizsardzību

A. Vispārīgi noteikumi par datu apstrādi mūsu tīmekļa lapā

1. Šī paziņojuma par datu aizsardzību priekšmets

Mēs, uzņēmums „OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG” (turpmāk tekstā saukts arī par „OBO”), priecājamies, ka interesējaties par mūsu piedāvājumu internetā un mūsu tīmekļa lapā.

Mums ir ļoti svarīgi nodrošināt jūsu personas datu aizsardzību. Tādēļ šajā paziņojumā vēlamies sniegt jums izsmeļošu informāciju par to, kādus datus mēs vācam, kad jūs apmeklējat mūsu interneta vietni un izmantojat tajā ievietotos piedāvājumus, un kā mēs šos datus pēc tam apstrādājam vai izmantojam. Mēs sniegsim arī informāciju par to, kādus saistītus tehniskus un organizatoriskus aizsardzības pasākumus esam veikuši.

Personas datu, piemēram, datu subjekta vārda, uzvārda, adreses, e-pasta adreses vai tālruņa numura, apstrāde parasti notiek saskaņā ar piemērojamajiem datu aizsardzības tiesību aktu noteikumiem. Ar šo paziņojumu par datu aizsardzību mēs vēlamies jums kā personai, kuras datu apstrādi veicam, sniegt informāciju un skaidrojumu par vākto personas datu veidu, izmantošanas un apstrādes apjomu un nolūku.

Lai gan mēs, pildot personas datu apstrādes pārziņa funkcijas, esam ieviesuši daudzus tehniskus un organizatoriskus pasākumus, jāņem vērā, ka, veicot datu nosūtīšanu internetā, varētu rasties drošības problēmas, tāpēc pilnīgu aizsardzību garantēt nav iespējams. Lūdzam ņemt to vērā, izmantojot mūsu piedāvājumu internetā.

2. Jēdzienu definīcijas

Šajā paziņojumā par datu aizsardzību tiek izmantoti jēdzieni, kurus likumdevējs ir norādījis Vispārīgajā datu aizsardzības regulā (turpmāk arī VDAR). VDAR var skatīt, noklikšķinot uz šīs saites:

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=DE

Mūsu paziņojuma par datu aizsardzību mērķis ir vienkāršā un saprotamā veidā informēt jūs par jūsu personas datu apstrādi mūsu vietnē.

3. Datu pārziņa nosaukums un adrese

Datu aizsardzības tiesību izpratnē pārzinis ir:

OBO Bettermann Holding GmbH & Co.KG
Hüingser Ring 52
58710 Menden
Tālrunis: 0049-2373-89-0
Fakss: 0049-2373-89-238
E-pasts: info(at)obo.de

4. Datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija

OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG
- datu aizsardzības speciālists -
Hüingser Ring 52
58710 Menden
 

Tālr.: 0049-2373-89-1351
E-pasts: datenschutz(at)obo.de

5. Personas datu dzēšana un bloķēšana / glabāšanas ilgums

Ja šī paziņojuma par personas datu apstrādi B nodaļā attiecībā uz konkrēto personas datu apstrādi nav noteikts citādi, mūsu saglabātie dati tiek dzēsti, ja to saglabāšana vairs nav vajadzīga un ja šo datu dzēšana nav pretrunā tiesību aktos paredzētajiem glabāšanas pienākumiem. Ja attiecīgās personas dati netiek dzēsti tādēļ, ka tie ir vajadzīgi, lai pildītu citus tiesību aktos paredzētus noteikumus, šo datu apstrāde tiek ierobežota. Tas nozīmē, ka šie dati tiek bloķēti un netiek apstrādāti citā nolūkā. Tas attiecas, piemēram, uz tādiem datu subjekta datiem, kuri jāglabā, lai pildītu tirdzniecības vai nodokļu tiesību aktos paredzētās prasības.

Tiesību aktos noteiktais datu glabāšanas ilgums ir seši gadi saskaņā ar Tirdzniecības kodeksa 257. panta 1. punktu (tirdzniecības reģistri, aktīvu uzskaite, sākuma bilances, gada pārskati, darījumu noformēšanas dokumenti, grāmatvedības dokumenti utt.) un desmit gadi saskaņā ar Nodokļu kodeksa 147. panta 1. punktu (uzskaite, ieraksti, gada ziņojumi, grāmatvedības dokumenti, darījumu noformēšanas dokumenti, darījumu vēstules utt.).

6. Datu subjekta tiesības

6.1. Tiesības saņemt apstiprinājumu

Ikvienam datu subjektam ir tiesības saņemt no pārziņa apstiprinājumu par to, vai datu subjekta personas dati tiek apstrādāti. Ja datu subjekts vēlas izmantot tiesības saņemt apstiprinājumu, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mums vai pie mūsu datu aizsardzības speciālista.

6.2. Tiesības saņemt informāciju

Ikvienam datu subjektam, kura personas dati tiek apstrādāti, ir tiesības jebkurā brīdī bez maksas saņemt no mums informāciju par saglabātajiem viņa personas datiem un šīs informācijas kopiju. Datu subjektam ir tiesības saņemt šādu informāciju:

- par apstrādes mērķiem;

- par attiecīgo apstrādāto personas datu kategorijām;

- par personas datu saņēmējiem vai saņēmēju kategorijām, kam personas dati ir izpausti vai kam tos izpaudīs, it īpaši par saņēmējiem trešajās valstīs vai starptautiskās organizācijās;

- ja iespējams, par paredzēto laikposmu, cik ilgi personas dati tiks glabāti, vai, ja nav iespējams, par kritērijiem, ko izmanto minētā laikposma noteikšanai;

- par to, ka pastāv tiesības pieprasīt no pārziņa datu subjekta personas datu labošanu vai dzēšanu, vai personas datu apstrādes ierobežošanu vai tiesības iebilst pret šādu apstrādi;

- par tiesībām iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei;

- visa pieejamā informācija par datu avotu, ja personas dati netiek vākti no datu subjekta;

- par to, ka pastāv automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana, kas minēta VDAR 22. panta 1. un 4. punktā, un – vismaz minētajos gadījumos – jēgpilna informācija par tajā ietverto loģiku, kā arī šādas apstrādes nozīmīgumu un paredzamajām sekām attiecībā uz datu subjektu.

Datu subjektam ir arī tiesības saņemt informāciju par to, vai viņa personas dati tiek nosūtīti trešajai valstij vai starptautiskai organizācijai. Šādā gadījumā datu subjektam ir tiesības saņemt informāciju par atbilstošām garantijām, ko piemēro saistībā ar datu nosūtīšanu.

Ja datu subjekts vēlas izmantot tiesības saņemt informāciju, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mums vai pie mūsu datu aizsardzības speciālista.

6.3. Tiesības labot datus

Datu subjektam ir tiesības prasīt, lai bez nepamatotas kavēšanās tiktu laboti neprecīzi datu subjekta personas dati. Turklāt, ņemot vērā apstrādes nolūkus, datu subjektam ir tiesības pieprasīt, lai nepilnīgi personas dati tiktu papildināti, sniedzot papildu paziņojumu.

Ja datu subjekts vēlas izmantot tiesības labot datus, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mums vai pie mūsu datu aizsardzības speciālista.

6.4. Tiesības dzēst datus

Ikvienam datu subjektam ir tiesības prasīt, lai pārzinis bez nepamatotas kavēšanās dzēstu datu subjekta personas datus, ja datu apstrāde vairs nav nepieciešama un ja ir izpildīts viens no šādiem nosacījumiem:

- personas dati vairs nav nepieciešami saistībā ar nolūkiem, kādos tie tika vākti vai citādi apstrādāti;

- datu subjekts atsauc savu piekrišanu, uz kuras pamata veikta apstrāde saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu vai

9. panta 2. punkta a) apakšpunktu, un ja nav cita likumīga pamata apstrādei;

- datu subjekts iebilst pret apstrādi saskaņā ar VDAR 21. panta 1. punktu, un apstrādei nav nekāda svarīgāka leģitīma pamata, vai arī datu subjekts iebilst pret apstrādi saskaņā ar VDAR 21. panta 2. punktu;

- personas dati ir apstrādāti nelikumīgi;

- personas dati ir jādzēš, lai nodrošinātu, ka tiek pildīts juridisks pienākums, kas noteikts Savienības vai dalībvalsts tiesību aktos, kuri ir piemērojami pārzinim;

- personas dati ir savākti saistībā ar informācijas sabiedrības piedāvātajiem pakalpojumiem saskaņā ar VDAR 8. panta 1. punktu.

Ja ir spēkā kāds no minētajiem iemesliem un datu subjekts vēlas, lai pārzinis dzēstu „OBO” saglabātos personas datus, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mūsu datu aizsardzības speciālista vai cita darbinieka. Mēs izdosim rīkojumu nekavējoties izpildīt prasību dzēst datus.

6.5. Tiesības ierobežot apstrādi

Ikvienam datu subjektam ir tiesības prasīt, lai pārzinis ierobežotu apstrādi, ja ir izpildīts viens no šādiem nosacījumiem:

- datu subjekts apstrīd personas datu precizitāti – uz laiku, kurā pārzinis var pārbaudīt personas datu precizitāti;

- apstrāde ir nelikumīga, un datu subjekts iebilst pret personas datu dzēšanu un tās vietā pieprasa datu izmantošanas ierobežošanu;

- pārzinim personas dati apstrādei vairs nav vajadzīgi, taču tie ir nepieciešami datu subjektam, lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgas prasības;

- datu subjekts ir iebildis pret apstrādi saskaņā ar VDAR 21. panta 1. punktu, kamēr nav pārbaudīts, vai pārziņa leģitīmie iemesli nav svarīgāki par datu subjekta leģitīmajiem iemesliem.

Ja ir kāds no minētajiem gadījumiem un datu subjekts vēlas pieprasīt, lai pārzinis ierobežotu „OBO” saglabāto personas datu apstrādi, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mums vai mūsu datu aizsardzības speciālista. Mēs izdosim rīkojumu ierobežot apstrādi.

6.6. Tiesības uz datu pārnesamību

Ikvienam datu subjektam ir tiesības saņemt personas datus attiecībā uz sevi, kurus datu subjekts sniedzis pārzinim, strukturētā, plaši izmantotā un mašīnlasāmā formātā. Ikvienam datu subjektam ir arī tiesības minētos datus nosūtīt citam pārzinim, un pārzinis, kuram attiecīgie personas dati ir sniegti, tam nerada nekādus šķēršļus, ja apstrādes pamatā ir piekrišana saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu vai VDAR 9. panta 2. punkta a) apakšpunktu, vai līgumu, ievērojot VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu un apstrāde tiek veikta, izmantojot automatizētu procedūru.

Īstenojot savas tiesības uz datu pārnesamību saskaņā ar VDAR 20. panta 1. punktu, datu subjektam ir tiesības uz personas datu nosūtīšanu tieši no viena pārziņa citam pārzinim, ja tas ir tehniski iespējams un ja tas nelabvēlīgi neietekmē citu personu tiesības un brīvības.

Ja datu subjekts vēlas izmantot tiesības uz datu pārnesamību, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mums vai pie mūsu datu aizsardzības speciālista.

6.7. Tiesības iebilst

Ikvienam datu subjektam, pamatojoties uz iemesliem saistībā ar viņa īpašo situāciju, ir tiesības jebkurā laikā iebilst pret savu personas datu apstrādi, kuras pamatā ir VDAR 6. panta 1. punkta e) vai f) apakšpunkts. Tas attiecas arī uz profilēšanu, kuras pamatā ir minētie noteikumi.

Iebilduma gadījumā „OBO” personas datus vairs neapstrādā, izņemot, ja pārzinis norāda uz pārliecinošiem leģitīmiem apstrādes iemesliem, kas ir svarīgāki par datu subjekta interesēm, tiesībām un brīvībām, vai lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgas prasības.

Ja personas datus „OBO” apstrādā tiešās tirgvedības nolūkos, datu subjektam ir tiesības jebkurā laikā iebilst pret savu personas datu apstrādi šādas tirgvedības vajadzībām. Tas attiecas arī uz profilēšanu, ciktāl tā ir saistīta ar šādu tiešo tirgvedību. Ja datu subjekts iebilst pret apstrādi tiešās tirgvedības vajadzībām, mēs personas datus šādā nolūkā vairs neapstrādājam.

Ja personas datus apstrādā zinātniskās vai vēstures pētniecības nolūkos vai statistikas nolūkos, ievērojot VDAR 89. panta 1. punktu, datu subjektam, pamatojoties uz savu īpašo situāciju, ir tiesības iebilst pret savu personas datu apstrādi, izņemot, ja apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs.

Ja datu subjekts vēlas izmantot savas tiesības iebilst, viņš var vērsties tieši pie mums. Saistībā ar informācijas sabiedrības pakalpojumu izmantošanu un neatkarīgi no Direktīvas 2002/58/EK datu subjekts savas tiesības iebilst var īstenot ar automatizētiem līdzekļiem, izmantojot tehniskās specifikācijas.

6.8. Automatizēta individuālu lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana

Ikvienam datu subjektam ir Eiropas likumdevēja piešķirtas tiesības nebūt tāda lēmuma subjektam, kura pamatā ir tikai automatizēta apstrāde, tostarp profilēšana, kas attiecībā uz datu subjektu rada tiesiskās sekas vai kas līdzīgā veidā ievērojami ietekmē datu subjektu, izņemot gadījumus, kad lēmums:

- ir vajadzīgs, lai noslēgtu vai izpildītu līgumu starp datu subjektu un datu pārzini;

- ir atļauts saskaņā ar Savienības vai dalībvalsts tiesību aktiem, kuri ir piemērojami pārzinim un kuros ir arī noteikti atbilstīgi pasākumi, ar ko aizsargā datu subjekta tiesības un brīvības, un leģitīmās intereses; vai

- ir pamatots ar datu subjekta nepārprotamu piekrišanu.

Ja lēmums:

- ir vajadzīgs, lai noslēgtu vai izpildītu līgumu starp datu subjektu un datu pārzini, vai

- tiek pieņemts ar datu subjekta nepārprotamu piekrišanu, „OBO” veic pieņemamus pasākumus, lai aizsargātu datu subjekta tiesības un brīvības, un leģitīmās intereses – vismaz tiesības panākt personas līdzdalību no pārziņa puses –, lai datu subjekts varētu paust savu viedokli un apstrīdēt lēmumu.

Ja datu subjekts vēlas izmantot tiesības attiecībā uz automatizētu lēmumu pieņemšanu, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mums vai pie mūsu datu aizsardzības speciālista.

6.9. Tiesības atsaukt piekrišanu, kas sniegta saskaņā ar datu aizsardzības tiesību aktu noteikumiem

Ikvienam datu subjektam ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu personas datu apstrādei.

Ja datu subjekts vēlas izmantot tiesības atsaukt piekrišanu, viņš jebkurā brīdī var vērsties pie mums vai pie mūsu datu aizsardzības speciālista.

Ikviens datu subjekts jebkurā brīdī var tieši sazināties ar mums par visiem jautājumiem un ierosinājumiem saistībā ar datu aizsardzību.

6.10. Tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības uzraudzības iestādei

Ikvienam datu subjektam ir tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības uzraudzības iestādei par mūsu veikto personas datu apstrādi.

7. Personas datu apstrādes juridiskais pamats

Ja šī paziņojuma par datu aizsardzību nākamajā B nodaļā attiecīgās datu apstrādes procedūras aprakstā nav norādīts citādi, piemēro norādītos noteikumus.

VDAR 6. panta I punkta a) apakšpunkts ir juridiskais pamats „OBO” datu apstrādes procesiem, kurus veic saskaņā ar piekrišanu, kas jāsaņem personas datu apstrādei konkrētam nolūkam. Ja personas datu apstrāde ir vajadzīga, lai mēs paši vai kāds no mūsu meitasuzņēmumiem, uz kuru pakalpojumiem un/vai ražojumiem attiecas pieprasījums, izpildītu līgumu, kura līgumslēdzēja puse ir datu subjekts, datu apstrādi veic saskaņā ar VDAR 6. panta I punkta b) apakšpunktu. Tas pats attiecas uz apstrādes darbībām, kas nepieciešamas, lai veiktu pasākumus pirms līguma noslēgšanas, piemēram, gadījumos, kad rodas jautājumi par mūsu pakalpojumiem un produktiem.

Ja personas datu apstrāde ir vajadzīga, lai „OBO” izpildītu juridisku pienākumu, apstrādes pamats ir VDAR 6. panta I punkta c) apakšpunkts. Retos gadījumos personas datu apstrāde varētu būt vajadzīga, lai aizsargātu datu subjekta vai citas fiziskas personas vitālas intereses. Šādā gadījumā apstrādes pamats ir VDAR 6. panta I punkta d) apakšpunkts.

Visbeidzot, datu apstrādes procesu pamatā varētu būt VDAR 6. panta I punkta f) apakšpunkts. Šo juridisko pamatu piemēro personas datu apstrādes procesiem, uz kuriem neattiecas neviens no iepriekš minētajiem juridiskajiem pamatiem, ja apstrāde ir vajadzīga, lai aizsargātu „OBO” vai trešās personas leģitīmās intereses, ja vien datu subjekta intereses vai tiesības un brīvības nav svarīgākas. Šādus personas datu apstrādes procesus mēs drīkstam īstenot jo īpaši tāpēc, ka Eiropas likumdevējs uz to ir īpaši norādījis (sal. VDAR 47. apsvēruma 2. teikums).

8. Leģitīmo interešu ievērošana

Ja šā paziņojuma par datu aizsardzību B nodaļā attiecīgās datu apstrādes procedūras aprakstā nav norādīts citādi un personas datu apstrāde ir pamatota ar VDAR 6. panta I punkta f) apakšpunktu, mūsu leģitīmās intereses ir mūsu darījumdarbības īstenošana un ar to saistītās intereses.

9. Datu aizsardzība, izmantojot mūsu kontaktinformāciju

Ja kontaktinformāciju, kas norādīta mūsu tīmekļa vietnē (piemēram, e-pasta adresi vai faksa numuru), izmantojat, lai sazinātos ar mums, personas datu, kurus jūs šādi iesniedzat, apstrādes nolūks ir saziņa ar jums. Ja jūsu pieprasījums attiecas nevis uz „OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG” („OBO”) pakalpojumiem un/vai ražojumiem, bet gan uz kādu no mūsu meitasuzņēmumiem, jūsu pieprasījumu apstrādā un jums atbild šis uzņēmums, tādēļ jūsu pieprasījums attiecīgi tiek nosūtīts šim uzņēmumam.

Ja jūs vēlaties ar mums sazināties, lai saņemtu informāciju par mūsu pakalpojumiem vai produktiem vai lai izpildītu ar mums noslēgtu līgumu, juridiskais pamats ir VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts. Visos pārējos saziņas gadījumos mums ir leģitīmas intereses attiecībā uz datu apstrādi saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu sakarā ar jūsu uzsākto saziņu.

Personas dati, kurus mēs vācam, lai atbildētu uz jūsu pieprasījumu vai izpildītu līgumsaistības, tiek saglabāti līdz pieprasījuma pilnīgai izpildei vai līgumsaistību pabeigšanai un pēc tam dzēsti (bet ne pirms attiecīgo glabāšanas termiņu beigām), izņemot gadījumus, kad saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta 1. daļas c) apakšpunktu ir jāpilda nodokļu un tirdzniecības tiesību aktos paredzētie ilgākas glabāšanas un dokumentācijas pienākumi (Tirdzniecības kodekss, Kriminālkodekss, Nodokļu kodekss) vai ilgākai glabāšanai saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta 1. daļas a) apakšpunktu.

Mēs vēlamies sazināties ar jums arī pēc pasūtījuma apstrādes vai pēc līgumsaistību beigām un elektroniski, piemēram, izmantojot jūsu norādīto e-pasta adresi, lai vērstu jūsu uzmanību uz mūsu pakalpojumiem un piedāvājumiem. Datu apstrāde šiem klientu piesaistes un apkalpošanas nolūkiem, kā arī saziņas atvieglošanai ir balstīta uz mūsu leģitīmajām interesēm VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta izpratnē, turklāt, samērojot mūsu intereses ar jūsu pamattiesībām un brīvībām, mēs ņemam vērā arī priekšrocības, kuras jūs varētu gūt no šādas saziņas, piemēram, iespēju laikus saņemt norādi par mūsu pakalpojumiem un piedāvājumiem, iespēju saistībā ar nākamajiem būvprojektiem sagatavot piedāvājumu vai atrisināt jautājumus, tieši sazinoties ar attiecīgajām kontaktpersonām. Jums ir tiesības jebkurā laikā iebilst pret datu apstrādi, kura tiek veikta saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu un kura netiek veikta tiešas tirgvedības nolūkos, tādu iemeslu dēļ, ko nosaka jūsu īpašie apstākļi. Savukārt tiešas tirgvedības gadījumā jūs jebkurā brīdī varat iebilst pret savu personas datu apstrādi, nenorādot iemeslus.

Dati, kas tiek apstrādāti saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu klientu piesaistes vai tiešas saziņas nolūkā, tiek apstrādāti līdz brīdim, kad leģitīmās intereses ir beigušās, un pēc tam dzēsti – vēlākais tad, kad ir saņemts jūsu iesniegtais iebildums pret datu apstrādi. Arī attiecībā uz šiem datiem tiek ievēroti tiesību aktos paredzētie glabāšanas pienākumi.

Saskaņā ar šo noteikumu apstrādāto personas datu saņēmēji ir IT pakalpojumu sniedzēji (it īpaši viesošanas pakalpojumu sniedzēji), ar kuriem mēs esam noslēguši attiecīgas vienošanās par datu apstrādi saskaņā ar VDAR 28. pantu, un, iespējams meitasuzņēmumi, uz kuriem attiecas jūsu pakalpojumu un/vai produktu pasūtījums.

10. Datu aizsardzība saistībā ar pieteikumiem un personāla atlasi

Kandidātu personas datus mēs vācam un apstrādājam personāla atlases nolūkā, tādējādi īstenojot savas leģitīmās intereses, lai veiktu pasākumus pirms līguma noslēgšanas, kā norādīts VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktā, vai saistībā ar mūsu leģitīmajām interesēm saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu par darbinieku pieņemšanu.

Šādu datu apstrādi var veikt arī elektroniski, piemēram, kandidātam nosūtot attiecīgos ar pieteikumu saistītos dokumentus elektroniski, piemēram, pa e-pastu, vai izmantojot mūsu saziņas veidlapu. Noslēdzot ar kandidātu darba līgumu, nosūtītie dati tiek saglabāti, lai, ņemot vērā tiesību aktu noteikumus, īstenotu darba attiecības. Ja pārzinis ar kandidātu darba līgumu neslēdz, pieteikuma dokumenti automātiski tiek dzēsti pēc diviem mēnešiem no lēmuma par atteikumu paziņošanas, izņemot gadījumus, kad šāda dzēšana ir pretrunā citām pārziņa leģitīmajām interesēm. Citas leģitīmās intereses šajā izpratnē ir, piemēram, pierādīšanas pienākums procesā saskaņā ar Likumu par vienlīdzīgu attieksmi (AGG).

Tā kā saņemto pieteikumu apkopošana notiek digitāli, apstrādāto personas datu saņēmēji ir IT pakalpojumu sniedzēji (it īpaši viesošanas pakalpojumu sniedzēji), ar kuriem mēs esam noslēguši attiecīgu vienošanos par datu apstrādi saskaņā ar VDAR 28. pantu.

11. Šo datu aizsardzības noteikumu grozījumi

„OBO” patur tiesības jebkurā brīdī grozīt šos noteikumus ar turpmāku iedarbību. Attiecīgajā brīdī spēkā esošā versija ir pieejama tīmekļa lapā. Regulāri apmeklējiet tīmekļa lapu un izlasiet spēkā esošos datu aizsardzības noteikumus.

B. Īpaši noteikumi par datu apstrādi mūsu interneta lapā

1. Jūsu datu vākšana un izmantošana

Jūsu datu vākšanas un izmantošanas apjoms ir atšķirīgs gadījumos, kad jūs apmeklējat mūsu interneta vietni tikai informācijas nolūkā, un gadījumos, kad jūs izmantojat mūsu piedāvātos pakalpojumus, piemēram, slēdzat līgumu interneta lapā vai nepieciešamības gadījumā attiecīgi reģistrējaties.

2. Informatīva izmantošana / vāktie dati / sīkfaili

(1) Vispārīga informācija

Sīkfaili nevar izpildīt programmas vai pārnest vīrusus uz jūsu datoru. Tos izmanto, lai interneta piedāvājumu kopumā padarītu vienkāršāku lietotājam un efektīvāku.

Mūsu tīmekļa vietne izmanto norādīto veidu sīkfailus, kuru apjoms un darbība ir izklāstīta tālāk:

  • Pagaidu sīkfaili
  • Pastāvīgie sīkfaili

Pagaidu sīkfaili automātiski tiek dzēsti, tiklīdz jūs aizverat pārlūkprogrammu. Tādi sīkfaili ir jo īpaši sesijas sīkfaili. Tie saglabā tā dēvēto sesijas ID, ar kuru dažādi jūsu pārlūkprogrammas veikti pieprasījumi tiek pakārtoti vienai kopējai sesijai. Tādējādi, atgriežoties mūsu tīmekļa vietnē, būs iespējams identificēt jūsu datoru. Sesijas sīkfaili automātiski tiek dzēsti, tiklīdz jūs izrakstāties vai aizverat pārlūkprogrammu.

Pastāvīgie sīkfaili automātiski tiek dzēsti pēc iepriekš noteikta laikposma, kas katram sīkfailam ir atšķirīgs un var ilgt vairākus gadus. Sīkfailus jebkurā brīdī varat dzēst sava datora drošības iestatījumos.

(2) Sīkfaili, kuri ir obligāti nepieciešami tīmekļa lapas darbībai.

Izmantojot tīmekļa lapu tikai informācijai, arī tad, ja jūs, piemēram, neveicat rezervāciju mūsu tīmekļa lapā vai citādi nesūtāt mums informāciju, mēs vācam tikai tos personas datus, kurus jūsu pārlūkprogramma nosūta mūsu serverim. Kad vēlaties skatīt mūsu tīmekļa lapu, mēs vācam tālāk uzskaitītos datus, kas mums tehniski ir nepieciešami, lai parādītu jums mūsu tīmekļa lapu un nodrošinātu stabilitāti un drošību (juridiskais pamats ir VDAR 6. panta 1. punkta 1. daļas f) apakšpunkts):

  • IP adrese
  • lietojumprogrammas programmatūras valoda un versija.
  • pieprasījuma datums un laiks;
  • laika zonas starpība attiecībā pret Griničas laiku (GMT – universālais koordinētais laiks);
  • pieprasījuma saturs (attiecīgā lapa);
  • piekļuves statuss/http statusa kods;
  • attiecīgi nosūtīto datu daudzums;
  • tīmekļa vietne, no kuras pieprasījums ir saņemts;
  • pārlūkprogramma;
  • operētājsistēma un tās darbvirsma;

Dati, kas apstrādāti saskaņā ar šo noteikumu 1. punktu, norādītajā nolūkā tiek glabāti 30 dienas un pēc tam dzēsti.

(3) Sīkfaili, kuri nav obligāti nepieciešami tīmekļa lapas darbībai.

Sīkfailus, kuri nav noteikti nepieciešami tīmekļa lapas darbībai, mēs izmantojam tikai pēc skaidras jūsu piekrišanas. Šeit mēs izmantojam firmas Usercentrics GmbH Consent Tool. Saistībā ar to OBO nosūt personas datus (piekrišanas datus) firmai Usercentrics GmbH, Sendlingerstr. 7, 80331 Minhenē. Tas notiek līguma izpildes ietvaros saskaņā ar VDAR 28. pantu. Ar piekrišanas datiem tiek saprasti šādi dati: apmeklējuma vai piekrišanas/noraidījuma datums un laiks, ierīces informācija, anonimizēta IP adrese. Datu apstrāde notiek ar mērķi likumā noteikto pienākumu ievērošanai (pierādīšanas pienākums saskaņā ar VDAR 7. panta 1. punktu) un ar to saistīto piekrišanas dokumentāciju un tādējādi uz VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkta pamata. Datu saglabāšanai tiek izmantota lokālā glabāšana.

Piekrišanas dati tiek saglabāti 3 gadus. Dati tiek saglabāti Eiropas savienība. Papildu informāciju par savāktajiem datiem un saziņas iespējām meklējiet https://usercentrics.com/privacy-policy/

 

3. Spraudņi un rīki

3.1. fonts.com

Tas ir tīmekļa šriftu pakalpojums.

Apstrādājošais uzņēmums

Monotype Imaging Holdings Inc.

600 Unicorn Park Drive, Woburn, Massachusetts 01801, United States of America

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus. Piekrišana ir spēkā tikai norādītajiem mērķiem. Ievāktos datus nevar izmantot vai saglabāt nekā savādāk, kā tikai zemāk minētajam mērķim.

  • Tīmekļa šriftu piedāvāšana

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • IP adrese
  • Pārlūkprogrammas informācija
  • Refferer URL
  • Klienta ID

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta 1) apakšpunktā

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Savāktie lietotāja dati no apkopošanas datuma tiek saglabāti līdz 30 dienām.

Datu saņēmējs

  • Monotype Imaging Holdings Inc.

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

privacynoSpam@monotype.com

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://www.monotype.com/legal/privacy-policy

Informācija par datu uzglabāšanu
Zemāk varat redzēt ilgāko iespējamo uzglabāšanas laiku ierīcē, kas iestatīts, izmantojot sīkdatņu glabāšanas un citas metodes.

  • Sīkfailu uzglabāšanas maksimālais ilgums: -
  • Sīkfailu glabāšana: nē “

3.2. Usercentrics Consent Management platforma

Tas ir piekrišanas pārvaldības pakalpojums.

Apstrādājošais uzņēmums

Usercentrics GmbH

Sendlinger Str. 7, 80331 Munich, Germany

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus. Piekrišana ir spēkā tikai norādītajiem mērķiem. Ievāktos datus nevar izmantot vai saglabāt nekā savādāk, kā tikai zemāk minētajam mērķim.

  • Likumā noteikto pienākumu ievērošana
  • Piekrišanas saglabāšana
  •  

Izmantotās tehnoloģijas

  • Local storage
  • Sīkfailu aktivizēšana

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Ierīču informācija
  • Pārlūkprogrammas informācija
  • Anonimizēta IP adrese
  • Opt-in- un Opt-out dati
  • Apmeklējuma datums un laiks
  • Pieprasiet tīmekļa vietnes URL
  • Tīmekļa vietnes sānu ceļš
  • Ģeogrāfiskā atrašanās vieta

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība (piekrišanas datu bāze atrodas Beļģijā)

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Piekrišanas dati (piešķirtā piekrišana un piekrišanas atsaukšana) tiek uzglabāti trīs gadus. Datu eksportēšana notiek pēc līguma beigām.

Datu saņēmējs

  • Usercentrics GmbH

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

datenschutznoSpam@usercentrics.com

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://usercentrics.com/privacy-policy/

Informācija par datu uzglabāšanu
Zemāk varat redzēt ilgāko iespējamo uzglabāšanas laiku ierīcē, kas iestatīts, izmantojot sīkdatņu glabāšanas un citas metodes.

  • Sīkfailu uzglabāšanas maksimālais ilgums: -
  • Sīkfailu glabāšana: nē “

3.3. Google Tag Manager

Tā ir birku menedžmenta sistēma JavaScript- un HTML-Code fragmentu pārvaldīšanai, ar kuriem var realizēt izsekošanas, analīzes, personalizēšanas un marketinga izpildes birkas un rīkus.

Apstrādājošais uzņēmums

Google Ireland Limited

Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Funkcionalitāte

Izmantotās tehnoloģijas

  • pikseļi

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Ar birkas aktivizēšanu apkopotie dati

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Amerikas Savienotās valstis

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Dati tiek dzēsti pēc 14 dienām pēc ieguves.

Datu saņēmējs

  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Visā pasaulē

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://policies.google.com/privacy?hl=en

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniem https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html

 

3.4 reCAPTCHA

Tas ir pakalpojums, kas pārbauda, vai lapā ievadītos datus ievada cilvēks vai automatizēta programma.

Apstrādājošais uzņēmums

Google ​Ireland​ Limited

Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Izsekošana
  • Aizsardzība pret robotiem

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Pārlūkprogrammas valoda
  • Pārlūkprogrammas spraudņi
  • Klikšķu ceļš
  • Apmeklējuma datums un laiks
  • IP adrese
  • Lietotāja uzvedība
  • Vienā lapā pavadītais laiks
  • Lietotāja ievade

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Dati tiek dzēsti, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami apstrādei.

Datu saņēmējs

  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Visā pasaulē

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://policies.google.com/privacy?hl=en

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniem https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

Saglabāšanas informācija

Zemāk redzēsiet ilgāko potenciālo saglabāšanas ilgumu ierīcē, kas ir noteikts, izmantojot sīkfailu saglabāšanas metodi un izmantojot citas metodes.

  • Maksimālais sīkfailu uzglabāšanas termiņš: 19 gadi, 4 dienas

Šis serviss izmanto dažādus līdzekļus informācijas saglabāšanai uz lietotāja ierīces, kā minēts tālāk tekstā.

  • DIE Tiek izmantots, lai reklāmas nolūkos reģistrētu lietotāja darbības tīmekļa vietnē un lai ziņotu par tām. Ilgums: 1 gads tips: sīkfails  domēns: doubleclick.net
  • 1P_JAR Šis sīkfails ietver informāciju par to, kā galalietotājs izmanto tīmekļa vietni, kā arī reklāmu, kuru, iespējams, galalietotājs ir skatījies pirms šīs tīmekļa vietnes apmeklēšanas. Ilgums: 1 mēnesis   tips: sīkfails  domēns: google.com
  • ANID Tiek izmantots reklāmas mērķiem. Ilgums: 9 mēneši   tips: sīkfails  domēns: google.com
  • CONSENT Šis sīkfails ietver informāciju par to, kā galalietotājs izmanto tīmekļa vietni, kā arī reklāmu, kuru, iespējams, galalietotājs ir skatījies pirms šīs tīmekļa vietnes apmeklēšanas. Ilgums: 19 gadi, 4 dienas   tips: sīkfails  
  • NID  Izmanto Google, lai pielāgotu reklāmu jūsu Google meklējumiem. Ilgums: 6 mēneši   tips: sīkfails  domēns: google.com
  • DV Izmanto Google Analytics personalizētai reklāmai. Ilgums: 10 minūtes tips: sīkfails  domēns: google.com

3.5 DoubleClick Ad

Tas ir reklāmas pakalpojums. Ar šo servisu ir iespējams sagatavot lietotājam svarīgus rādījumus un atvērt kampaņas ziņojumus.

Apstrādājošais uzņēmums

Google Ireland Limited

Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Reklāma
  • Analīze
  • Optimizēšana

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Pārlūkprogrammas informācija
  • Klikšķu ceļš
  • Sīkfailu informācija
  • Apmeklējuma datums un laiks
  • Demogrāfiskie dati
  • Ierīces atpazīšana
  • Atrašanās vietas informācija
  • Aparatūras/programmatūras veids
  • Interneta pakalpojuma sniedzējs
  • IP adrese
  • Biežums, ar kādu reklāmas tiek skatītas
  • Izvietojošie domēni
  • Mijiedarbības dati
  • Lapas skati
  • Meklēšanas vēsture

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Dati tiek dzēsti, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami apstrādes mērķiem.

Datu saņēmējs

  • Google Ireland Limited
  • Google LLC
  • Alphabet Inc.

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://support.google.com/policies/troubleshooter/7575787?hl=en

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Amerikas Savienotās valstis

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://policies.google.com/privacy?hl=en

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

Saglabāšanas informācija

Zemāk redzēsiet ilgāko potenciālo saglabāšanas ilgumu ierīcē, kas ir noteikts, izmantojot sīkfailu saglabāšanas metodi un izmantojot citas metodes.

  • Maksimālais sīkfailu uzglabāšanas termiņš: 1 gads

Šis serviss izmanto dažādus līdzekļus informācijas saglabāšanai uz lietotāja ierīces, kā minēts tālāk tekstā.

  • test_cookie Testē pārlukprogrammas iestatījumu tiesības lietotāja tīmekļa pārlūkprogrammā, ilgums: 1 diena, tips: sīkfails, domēns: doubleclick.net
  • IDE  Ietver nejauši ģenerētu lietotāja ID. Ar šī ID palīdzību Google var lietotāju atpazīt uz dažādām tīmekļa vietnēm starp dažādiem domēniem un rādīt personalizētu reklāmu. Ilgums: 1 gads, tips: sīkfails, domēns: doubleclick.net

3.6 gstatic.com

Tas ir domēns, kuru izmantot Google, lai statiskos saturus ielādētu citā domēna nosaukumā, lai samazinātu joslas platuma izmantošanu un palielinātu tīkla jaudu galalietotājam.

Apstrādājošais uzņēmums

Alphabet Inc.

1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043-1351, United States of America

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Joslas platuma samazināšana
  • Tīkla jaudas paaugstināšana

Izmantotās tehnoloģijas

  • JavaScript

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Attēli
  • CSS
  • JavaScript-kods

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Amerikas Savienotās valstis

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Prasības CSS-Assets tiek saglabātas kešatmiņā 1 dienu, šrifta dati tiek saglabāti kešatmiņā vienu gadu. Cita informācija tiek saglabāta, līdz to dzēš lietotājs. Cita - tiek saglabāta noteiktu laiku.

Datu saņēmējs

  • Alphabet Inc.

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Visā pasaulē

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttp://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniem https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

3.7 Google Analytics

Tas ir tīmekļa analizēšanas serviss.

Apstrādājošais uzņēmums

Google Ireland Limited

Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Analīze

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili
  • pikseļi

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Lietotnes atjaunināšana
  • Pārlūkprogrammas informācija
  • Klikšķu ceļš
  • Apmeklējuma datums un laiks
  • Ierīces informācija
  • Lejupielādes
  • Flash versija
  • Atrašanās vietas informācija
  • IP adrese
  • JavaScript atbalsts
  • Apmeklētās lapas
  • Pirkšanas aktivitāte
  • Referrer URL
  • Izmantošanas dati
  • Ekrānvadīklas mijiedarbības

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Uzglabāšanas termiņš ir atkarīgs no saglabāto datu veida. Katrs klients var noteikt, cik ilgi Google Analytics uzglabā datus, pirms tie tiek automātiski dzēsti.

Datu saņēmējs

  • Alphabet Inc., Google LLC, Google Ireland Limited

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Visā pasaulē

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://policies.google.com/privacy?hl=en

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniem https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

Saglabāšanas informācija

Zemāk redzēsiet ilgāko potenciālo saglabāšanas ilgumu ierīcē, kas ir noteikts, izmantojot sīkfailu saglabāšanas metodi un izmantojot citas metodes.

  • Maksimālais sīkfailu uzglabāšanas termiņš: 2 gadi

Šis serviss izmanto dažādus līdzekļus informācijas saglabāšanai uz lietotāja ierīces, kā minēts tālāk tekstā.

  • _ga                  Tas tiek izmantots, lai atšķirtu lietotājus. Ilgums: 2 gadi   tips: sīkfails  
  • _gid                  Tas tiek izmantots, lai atšķirtu lietotājus. Ilgums: 1 diena        tips: sīkfails   
  • _gat                 Tiek izmantots, lai samazinātu pieprasījuma koeficientu. Ilgums: 1 minūte, tips: sīkfails                       
  • __dc_gtm_xxx  Tas tiek izmantots, lai atšķirtu lietotājus. Ilgums: 1 minūte, tips: sīkfails  
  • _gat_gtag_xxx Tas tiek izmantots, lai atšķirtu lietotājus. Ilgums: 1 minūte, tips: sīkfails   
  • _gac_xx           Tas ietver informāciju, uz kādām reklāmām ir uzklikšķināts. Ilgums: 2 mēneši, 29 dienas, tips: sīkfails 
  • DIE                   Ar šī ID palīdzību Google dažādās tīmekļa vietnēs un domēnos var atpazīt lietotāju un parādīt personalizētu reklāmu. Ilgums: 1 gads,     tips: sīkfails

3.8 Facebook Pixel

Tā ir izsekošanas tehnoloģija, kuru piedāvā Facebook un kuru izmanto citi Facebook pakalpojumi, piemēram, Facebook Custom Audience.

Apstrādājošais uzņēmums

Facebook Ireland Limited

4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin, D02, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Reklāma
  • Analīze
  • Mārketings
  • Atkārtota mērķauditorijas atlase
  • Izsekošana

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili
  • pikseļi

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Skatītie reklāmas sludinājumi
  • Pārlūkprogrammas informācija
  • Skatītais saturs
  • Ierīces informācija
  • Ģeogrāfiskā atrašanās vieta
  • Mijiedarbība ar reklāmu, servisiem un produktiem
  • IP adrese
  • Mārketinga informācija
  • Lietotāja definēti dati, kas nav konfidenciāli
  • Pikseļu ID
  • Referrer URL
  • Mārketinga kampaņu panākumi
  • Izmantošanas dati
  • Lietotāja uzvedība
  • Facebook lietotāja ID

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Dati tiek dzēsti, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami apstrādes mērķiem.

Datu saņēmējs

  • Facebook Inc.
  • Facebook Ireland Limited

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Visā pasaulē

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://www.facebook.com/privacy/explanation

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniem https://www.facebook.com/ads/preferences/

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://www.facebook.com/policies/cookies

Saglabāšanas informācija

Zemāk redzēsiet ilgāko potenciālo saglabāšanas ilgumu ierīcē, kas ir noteikts, izmantojot sīkfailu saglabāšanas metodi un izmantojot citas metodes.

  • Maksimālais sīkfailu uzglabāšanas termiņš: 1 gads

Saglabātā informācija

Šis serviss izmanto dažādus līdzekļus informācijas saglabāšanai uz lietotāja ierīces, kā minēts tālāk tekstā.

  • _fbp, act, c_user, datr, fr, m_pixel_ration, pl, presence, sb, spin, wd, xs,

Facebook sīkfails tīmekļa vietas analīzei, sludinājumu virzība un sludinājumu mērījums. Ilgums: 1 gads,     tips: sīkfails   domēns: facebook.com

3.9 LinkedIn Insight Tag

Tas ir konversijas izsekošanas un atkārtotas mērķauditorijas atlases serviss.

Apstrādājošais uzņēmums

LinkedIn Ireland Unlimited Company

Wilton Place, Dublin 2, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Analīze
  • Mārketings
  • Atkārtota mērķauditorijas atlase

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Pārlūkprogrammas informācija
  • Ierīces informācija
  • IP adrese
  • Referrer URL
  • Laika zīmogs

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Amerikas Savienotās valstis, Singapūra

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Dati tiek dzēsti pēc 90 dienām.

Datu saņēmējs

  • LinkedIn Ireland Unlimited Company

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://www.linkedin.com/help/linkedin/ask/TSO-DPO

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Singapūra, Amerikas Savienotās valstis

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?src=li-other&veh=www.linkedin.com

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniemhttps://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?src=li-other&veh=www.linkedin.com

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvashttps://www.linkedin.com/legal/cookie_policy?src=li-other&veh=www.linkedin.com

Saglabāšanas informācija

Zemāk redzēsiet ilgāko potenciālo saglabāšanas ilgumu ierīcē, kas ir noteikts, izmantojot sīkfailu saglabāšanas metodi un izmantojot citas metodes.

  • Maksimālais sīkfailu uzglabāšanas termiņš: 6 mēneši

Saglabātā informācija

Šis serviss izmanto dažādus līdzekļus informācijas saglabāšanai uz lietotāja ierīces, kā minēts tālāk tekstā.

  • LinkedIn Insight

Ar šo tehnoloģiju LinkedIn var parādīt personalizētas reklāmas mūsu tīmekļa vietnes apmeklētājiem. Ilgums: 6 mēneši, tips: sīkfails

3.10 YouTube Video

Tas ir video atskaņošanas pakalpojums.

Apstrādājošais uzņēmums

Google Ireland Limited

Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Rādīt video

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili (ja nav aktivizēts "paaugstināta privātuma" režīms)

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Ierīces informācija
  • IP adrese
  • Referrer URL
  • Skatītie video

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Dati tiek dzēsti, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami apstrādes mērķiem.

Datu saņēmējs

  • Alphabet Inc.
  • Google LLC
  • Google Ireland Limited

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Visā pasaulē

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttps://policies.google.com/privacy?hl=en

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniem https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

Saglabāšanas informācija

Zemāk redzēsiet ilgāko potenciālo saglabāšanas ilgumu ierīcē, kas ir noteikts, izmantojot sīkfailu saglabāšanas metodi un izmantojot citas metodes.

  • Maksimālais sīkfailu uzglabāšanas termiņš: 10 gadi, 2 dienas

Visi videomateriāli ir integrēti „paplašinātā datu aizsardzības režīmā“, t.i., nekādi dati par jums kā lietotāju netiks pārsūtīti uz „YouTube“, ja neatskaņosit videomateriālus. Tikai tad, ja atskaņosit videomateriālus, tiks pārsūtīti tālāk norādītie dati. Mēs nevaram ietekmēt šo datu pārsūtīšanu.

Kad jūs apmeklējat vietni, „YouTube“ saņem informāciju, ka esat piekļuvis attiecīgajai mūsu vietnes apakšlapai. Papildus tiek pārsūtīti dati, kas norādīti šī paziņojuma par datu aizsardzību B daļas 2.1. punktā. Tas notiek gan gadījumos, kad „YouTube” piedāvā lietotāja kontu, no kura jūs esat pieteicies, gan gadījumos, kad šāda lietotāja konta nav. Piesakoties „Google”, jūsu dati tiek piesaistīti jūsu kontam. Ja nevēlaties, lai jūsu profils tiktu piesaistīts „YouTube”, pirms pogas aktivizēšanas jums no tā ir jāatsakās. „YouTube” glabā jūsu datus kā lietotāja profilu un izmanto tos reklamēšanai, tirgus izpētei un/vai savas vietnes dizainam atkarībā no vajadzībām. Šāda novērtēšana it īpaši notiek (pat attiecībā uz lietotājiem, kuri nav pieteikušies), lai nodrošinātu uz vajadzībām balstītu reklāmu un informētu citus sociālā tīkla lietotājus par jūsu darbībām mūsu tīmekļa lapā. Jums ir tiesības iebilst pret šādu lietotāju profilu veidošanu, un, lai izmantotu šīs tiesības, jums ir jāvēršas tieši pie „YouTube”.

Šis serviss izmanto dažādus līdzekļus informācijas saglabāšanai uz lietotāja ierīces, kā minēts tālāk tekstā.

  • PREF Šajā sīkfailā tiek saglabāti jūsu iestatījumi un cita informācija, īpaši, vēlamā valoda, cik daudzi meklēšanas rezultāti ir jārāda jūsu lapā un vai ir jāaktivizē Google SafeSearch filtrs, ilgums: 10 gadi, 2 dienas, tips: sīkfails
  • VISITOR_INFO1_LIVE Šis sīkfails mēra joslas platumu, lai noteiktu, vai saņemsiet jauno vai veco atskaņotāja darbvirsmu. Ilgums: 6 mēneši, tips: sīkfails
  • use_hitbox Šis sīkfails palielina skaitītāju "skatītājiem" YouTube video. Ilgums: sesija tips: sīkfails
  • YSC Saglabā lietotāja video atskaņotāja iestatījumus ar ieslēgtajiem YouTube videi, ilgums: sesija tips: sīkfails

3.11 Google Maps

Tas ir tīmekļa kartēšanas pakalpojums.

Apstrādājošais uzņēmums

Google Ireland Limited

Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland

Datu apstrādes mērķi

Šis saraksts attēlo datu apkopošanas un apstrādes mērķus.

  • Rādīt kartes

Izmantotās tehnoloģijas

  • Sīkfaili

Ievāktie dati

Šajā sarakstā ir visi (personas)dati, kuri tiek savākti no pakalpojumu izmantošanas vai pakalpojuma izmantošanas laikā.

  • Apmeklējuma datums un laiks
  • Atrašanās vietas informācija
  • IP adrese
  • URL
  • Izmantošanas dati

Tiesiskais pamatojums

Turpmāk tekstā tiek minēts nepieciešamais tiesiskais pamatojums datu apstrādei

  • VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta 1. teikums

Apstrādes vieta

Eiropas Savienība

Glabāšanas ilgums

Glabāšanas ilgums ir laika posms, kurā savāktie dati tiek uzglabāti apstrādei. Dati ir jādzēš, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami norādītajiem apstrādes mērķiem.

Dati tiek dzēsti, tiklīdz tie vairs nav nepieciešami apstrādes mērķiem.

Datu saņēmējs

  • Google Ireland Limited
  • Google LLC
  • Alphabet Inc

Apstrādājošās firmas datu aizsardzības pilnvarotā persona

Tālāk atradīsiet apstrādājoša uzņēmuma datu aizsardzības pilnvarotās personas e-pasta adresi.

https://support.google.com/policies/troubleshooter/7575787?hl=en

Nodošana trešajām valstīm

Šis serviss apkopotos datus var nosūtīt uz citu valsti. Lūdzu ņemiet vērā, ka šis serviss var pārraidīt datus ārpus Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās Zonas un uz valsti, kura nesniedz piemērotu datu aizsardzības līmeni. Ja dati tiek pārraidīti uz ASV, pastāv risks, ka jūsu dati kontroles un pārraudzības mērķiem var tikt apstrādāti ASV iestādēs, jums, iespējams, nepastāvot juridiskās aizsardzības iespējām. Tālāk tekstā meklējiet sarakstu ar valstīm, uz kurām tiek pārraidīti dati. Tas var notikt ar dažādiem mērķiem, piemēram, saglabāšanai vai apstrādei.

Visā pasaulē

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja datu aizsardzības noteikumushttp://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Uzklikšķiniet šeit, lai iebilstu uz visiem apstrādājošā uzņēmuma domēniem https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Uzklikšķiniet šeit, lai lasītu datu apstrādātāja sīkfailu direktīvas https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en

Saglabāšanas informācija

Zemāk redzēsiet ilgāko potenciālo saglabāšanas ilgumu ierīcē, kas ir noteikts, izmantojot sīkfailu saglabāšanas metodi un izmantojot citas metodes.

  • Maksimālais sīkfailu uzglabāšanas termiņš: 6 mēneši

Šis serviss izmanto dažādus līdzekļus informācijas saglabāšanai uz lietotāja ierīces, kā minēts tālāk tekstā.

  • NID Šajā sīkfailā tiek saglabāta informācija, kas nepieciešama Google Maps, par lietotāja iestatījumiem un informāciju. Ilgums: 6 mēneši, tips: sīkfails

4. Mūsu interneta lapas funkciju un piedāvājumu izmantošana

Ja vēlaties izmantot mūsu tīmekļa lapā piedāvātos pakalpojumus, piemēram, maksas rezervācijas mūsu tiešsaistes veikalā, vai abonēt biļetenu, jums būs jānorāda vēl citi personas dati. Detalizētāku informāciju varat skatīt tālāk izklāstītajos noteikumos.

4.1. Saziņas veidlapa

(1) Brīvprātīgi aizpildot mūsu saziņas veidlapu, jums būs jānorāda sava uzņēmuma dati, jūsu vārds un uzvārds, uzņēmuma pasta adrese un e-pasta adrese, turklāt ir prasīts, ka šie dati ir jānorāda obligāti. Turklāt, lai optimizētu sasniedzamību un saziņu, vajadzības gadījumā varat norādīt arī citu informāciju (piemēram, tālruņa numuru, amata nosaukumu), kā arī pieprasījuma/saziņas vai ziņojuma iemeslu.

(2) Saņemot jūsu pieprasījumu, mēs saglabājam jūsu izmantoto IP adresi un pieteikšanās laiku. To mēs darām tādēļ, lai pierādītu jūsu pieprasījumu un vajadzības gadījumā rīkotos, kad jūsu personas dati varētu būt ļaunprātīgi izmantoti.

(3) Jūsu personas datu apstrādes juridiskais pamats ir jūsu nepārprotami sniegtā piekrišana saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu. Turklāt datu apstrāde notiek, lai atbildētu uz jūsu ierosināto pieprasījumu un saistībā ar līguma izpildi (sagatavošanu) VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkta izpratnē. Datu apstrāde tiek veikta arī atbilstoši leģitīmajām interesēm saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu, lai atbildētu uz jūsu pieprasījumu saistībā ar mūsu pakalpojumiem vai piedāvājumiem un arī lai pierādītu šajā nolūkā izmantotās e-pasta adreses iespējamu ļaunprātīgu izmantošanu. Ciktāl tiek nošķirta obligāti iesniedzamā un brīvprātīgā informācija, kā obligātā informācija VDAR 5. panta 1. punkta c) apakšpunkta, 25. panta izpratnē, tiek pieprasīti tikai dati, kurus parasti izmanto arī citos pieprasījumu kanālos – piem., izmantojot pieprasītāja e-pasta parakstu, un attiecībā uz kuriem pieredze liecina, ka šie dati (sk. 2. punktu) ir nepieciešami, lai atbildētu uz pieprasījumu. Parasti šie dati mums ir vajadzīgi, lai

  • pieprasījuma iesniedzēju klasificētu atbilstīgi pareizajam izplatīšanas reģionam;
  • pieprasījuma iesniedzēju nosūtītu pie attiecīgās filiāles darbinieka;
  • pieprasījuma iesniedzēju mērķtiecīgi ielūgtu uz izstādēm, semināriem un līdzīgiem pasākumiem;
  • pieprasījuma iesniedzējam varētu nosūtīt sertifikātus par piedalīšanos semināros;
  • pieprasījuma iesniedzējam varētu nosūtīt drukātos materiālus;
  • pieprasījuma iesniedzējam piegādātu materiālus/paraugus u. tml.;
  • pieprasījuma iesniedzējam varētu ieteikt vietējos vairumtirdzniecības uzņēmumus.

(4) Brīvprātīga informācija, piemēram, par profesiju vai pieprasījuma iemeslu, var palīdzēt mums nekavējoties nodrošināt vislabāko iespējamo apkalpošanu, šajā ziņā neuzdodot papildu jautājumus, jo, piemēram, dažādām profesiju grupām mēs esam sagatavojuši atšķirīgus produktus un informāciju. Leģitīmās intereses saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu mēs īstenojam arī tādēļ, lai, izmantojot jūsu norādītos datus, varētu ar jums sazināties, veidojot (iespējamās) attiecības ar klientu, un lai informētu par mūsu piedāvājumiem un pakalpojumiem.

(5) Jūsu norādītos datus mēs dzēšam, tiklīdz tie minētajiem nolūkiem vairs nav vajadzīgi. Ja esat atsaucis piekrišanu personas datu apstrādei, kas iespējama jebkurā brīdī attiecībā uz turpmāko apstrādi, bet neskar pieļaujamību datu apstrādei, kas veikta līdz atsaukumam, un/vai esat iebildis pret datu apstrādi saistībā ar leģitīmo interešu ievērošanu (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts), mēs nekavējoties dzēšam datus. Tas neattiecas tikai tādā gadījumā un tiktāl, ciktāl cits juridisks iemesls (piemēram, pirms un pēc līguma izpildes iemesls, kas noteikts VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktā) pamato turpmāku apstrādi vai tiesību aktos paredzētie dokumentācijas glabāšanas pienākumi ir pretrunā šādai datu dzēšanai (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts).

(6) Saskaņā ar šo noteikumu apstrādāto personas datu saņēmēji ir IT pakalpojumu sniedzēji (it īpaši viesošanas pakalpojumu sniedzēji), ar kuriem mēs esam noslēguši attiecīgas vienošanās par datu apstrādi saskaņā ar VDAR 28. pantu, un, iespējams meitasuzņēmumi, uz kuriem attiecas jūsu pakalpojumu un/vai produktu pasūtījums. Ja šie meitasuzņēmumi atrodas trešajā valstī, mēs nodosim jūsu datus tikai tad, ja tie būs ar mums noslēguši ES standarta līguma klauzulas.

4.2. E-žurnāls (OBO ziņas)

(1) Dodot piekrišanu un norādot e-pasta adresi, jūs varat abonēt mūsu e-žurnālu, kurā mēs sniedzam informāciju par jauniem interesantiem piedāvājumiem, pakalpojumiem un produktiem, kā arī par mūsu uzņēmuma jaunumiem un citiem aktuāliem „OBO” tematiem. Lai saņemtu e-žurnālu, obligāti norādāmā informācija ir tikai e-pasta adrese. Alternatīvi vai papildus jūs varat atzīmēt izvēles lauku, lai pasūtītu „OBO” ziņas, kas ir īpaši pielāgotas jūsu vēlmēm/vajadzībām. Brīvprātīgi izmantojot šo pieprasījuma veidlapu, jums būs jānorāda savs vārds un uzvārds, sava uzņēmuma pasta adrese, sava klientu grupa, kā arī sava e-pasta adrese, turklāt šī informācija ir marķēta kā obligāti norādāmā informācija. Turklāt, lai optimizētu sasniedzamību un saziņu, vajadzības gadījumā jums ir iespēja norādīt arī citu informāciju (piemēram, tālruņa numuru).

(2) Lai pieteiktos mūsu e-žurnāla saņemšanai, mēs izmantojam tā dēvēto „dubultās piekrišanas” procedūru. Tas nozīmē, ka pēc jūsu pieteikuma saņemšanas mēs uz norādīto e-pasta adresi nosūtām e-pasta ziņojumu, kurā lūdzam apstiprināt, ka vēlaties abonēt e-žurnālu. Ja 72 stundu laikā jūs pieteikumu neapstiprināt, jūsu personas dati tiek bloķēti un automātiski dzēsti. Mēs saglabājam arī jūsu izmantotās IP adreses, pieteikuma un apstiprinājuma laiku. To mēs darām tādēļ, lai pierādītu jūsu pieteikumu un vajadzības gadījumā rīkotos gadījumos, kad jūsu personas dati varētu būt ļaunprātīgi izmantoti. Pēc tam, kad esam saņēmuši e–žurnāla pasūtījuma apstiprinājumu, mēs saglabājam jūsu informāciju saskaņā ar 2. punktu, lai nosūtītu e-žurnālu un pierādītu iespējamu e-pasta adreses ļaunprātīgu izmantošanu.

(4) Jūsu personas datu apstrādes juridiskais pamats ir piekrišana, kuru esat skaidri devis saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu, un attiecībā uz datiem, kas apstrādāti saskaņā ar VDAR 2. punktu, mūsu leģitīmās intereses saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu attiecībā uz pierādījumu par šim nolūkam izmantotās e-pasta adreses iespējamu ļaunprātīgu izmantošanu.

(5) Jūs jebkurā brīdī varat atsaukt piekrišanu saņemt e-žurnālu un atteikties no tā abonēšanas. Atsaukumu varat sniegt, noklikšķinot uz saites, kas ievietota katrā e-žurnāla sūtījuma e-pasta ziņojumā, vai nosūtot e-pasta ziņojumu uz adresi info(at)obo.de, vai nosūtot ziņu uz kontaktadresi, kas norādīta rekvizītos.

(6) Jūsu e-pasta adrese e-žurnāla nosūtīšanai tiks saglabāta tikai tik ilgi, kamēr vēlēsieties to abonēt. Pārējos datus, kas saglabāti saskaņā ar VDAR 1. punktu, mēs dzēšam, vēlākais, vienu mēnesi pēc jūsu atteikšanās no abonēšanas.

(7) Saskaņā ar šo noteikumu apstrādāto personas datu saņēmēji ir IT pakalpojumu sniedzēji (it īpaši viesošanas pakalpojumu sniedzēji), ar kuriem mēs esam noslēguši attiecīgas vienošanās par datu apstrādi saskaņā ar VDAR 28. pantu.

(8) Saskaņā ar šo noteikumu apstrādāto personas datu saņēmēji ir IT pakalpojumu sniedzēji (it īpaši viesošanas pakalpojumu sniedzēji), ar kuriem mēs esam noslēguši attiecīgas vienošanās par datu apstrādi saskaņā ar VDAR 28. pantu, un nepieciešamības gadījumā meitasuzņēmumi, kas veic e-žurnāla nosūtīšanu. Ja šie meitasuzņēmumi atrodas trešajā valstī, mēs nodosim jūsu datus tikai tad, ja tie būs ar mums noslēguši ES standarta līguma klauzulas.

4.3 OBO Construct

(1) Savā tīmekļa lapā mēs klientiem, darbiniekiem un potenciālajiem jaunajiem klientiem, kā arī darījumu partneriem piedāvājam iespēju izmantot mūsu programmatūru „OBO Construct” dažādiem lietojumiem. Tā ir pieejama lejupielādei vai kā tīmekļa lietojumprogramma. Lejupielādējot un/vai izmantojot šo programmatūru, jūs ar mums noslēdzat attiecīgu lietošanas līgumu, lai gan programmatūras lietošana ir bez maksas.

Lai varētu lejupielādēt programmatūru, lejupielādes veidlapā iepriekš ir jānorāda informācija par lietotāju. Šī informācija it īpaši ietver pamatdatus, tātad lietotāja vārdu, uzvārdu, adresi un e-pasta adresi, kas mums vajadzīgi, lai identificētu lietotāju kā mūsu darījumu partneri un lai vajadzības gadījumā mēs ar viņu šādā statusā varētu sazināties (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts). Turklāt tiek prasīts norādīt amata nosaukumu, kas mums ir svarīgs, lai attiecīgo ražojumu lietotāju varētu klasificēt atbilstīgi attiecīgajām profesiju grupām un ražojumus savukārt varētu piesaistīt tām profesiju grupām, kuras programmatūru izmanto visintensīvāk. Arī šo datu apstrādi mēs veicam, īstenojot savas leģitīmās intereses (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts). Datu apstrāde tiek veikta arī saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu, pamatojoties uz jūsu piekrišanu, jo jūs varat brīvi izvēlēties, vai izmantot programmatūru, ko piedāvājam bez maksas, un šajā nolūkā norādīt savus personas datus.

Papildus programmatūras lejupielādes iespējai saistībā ar dažiem „OBO Construct” produktiem (piemēram, „OBO Construct” zemgrīdas sistēmām un „OBO Construct” zemējuma sistēmām) mēs piedāvājam iespēju reģistrēties, lai lietotu programmatūru, un izveidot paroli nākamajām pieteikšanās reizēm. Reģistrējoties tiek pieprasīti tie paši dati, kuri norādīti iepriekš aprakstītajā lejupielādes veidlapā, un tie tiek izmantoti tiem pašiem apstrādes nolūkiem, kas norādīti iepriekš. Turklāt tiek prasīta arī jūsu e-pasta adrese, lai pabeigtu reģistrāciju, jo, lai aktivizētu kontu, jums savs pieteikums vispirms būs jāapstiprina, izmantojot e-pasta ziņojumā norādīto saiti. Jūsu e-pasta adrese ir nepieciešama arī, lai saglabātu jūsu veikto konfigurāciju jūsu vajadzībām un iekļautu klasifikācijā. Izmantojot savu e-pasta adresi un paroli, jūs varat pieteikties kā lietotājs un skatīt visus savus projektus un konfigurācijas.

Tiklīdz būsiet izveidojis kontu, varēsiet veidot sev vēlamo skaitu projektu. Turklāt vienīgie obligāti aizpildāmie lauki ir projekta nosaukums un pasūtījuma datums. Jau iepriekš ir iestatīts faktiskais datums, savukārt iepriekš iestatītais projekta nosaukums ir „Jauns projekts”, kuru var mainīt. Tādējādi varat tieši izveidot projektu, nenorādot papildu datus par to. Tomēr jūs varat mainīt projektu nosaukumu un pievienot papildu informāciju par projektu (piemēram, saīsināto projekta nosaukumu, projekta Nr., klienta Nr., klienta nosaukumu, klienta adresi). Dati, kurus jūs tādējādi izveidojat, tiek saglabāti mūsu serverī, un attiecīgais lietotājs (tātad jūs) tos var iegūt, tikai izmantojot izveidoto paroli.

Minēto datu apstrāde notiek, pamatojoties uz jūsu piekrišanu, ko sniedzāt reģistrācijas procesa laikā saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu, kā arī līguma izpildes nolūkā saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu. Papildus tam mums ir leģitīmas intereses VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta izpratnē, lai nodrošinātu saviem (potenciālajiem un/vai bijušajiem) klientiem, kā arī darbiniekiem un darījumu partneriem praktiski izmantojamu un viņu vajadzībām pielāgotu programmatūru, kas pastāvīgi tiek optimizēta. Tādēļ ir jāanalizē programmatūras lietošana, lai to pastāvīgi varētu optimizēt. Programmatūras lietošanas analīze tīmekļa lietojumprogrammās tiek veikta, izmantojot „Google-Analytics” (šajā jautājumā un attiecībā uz iebilduma iespējām sk. B nodaļas 3. punktu). Piekļuve jūsu personas datiem, kas norādīti projektā, parasti nenotiek.

Turklāt, lai izpildītu līgumu (VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts) un arī īstenotu savas leģitīmās intereses (VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts), mēs, izmantojot jūsu norādīto kontaktinformāciju, varam lūgt jūs sniegt atsauksmi par izmantoto programmatūru un/vai sazināties ar jums, lai saņemtu uzlabojumu priekšlikumus vai ieteiktu jaunas jau esošā lietojuma izmantošanas iespējas vai lietderīgus papildinājumus/citus lietojumus.

(2) Ja nebūsiet sniedzis nepārprotamu piekrišanu vai nebūs tiesību aktos noteikta pamatojuma, jūsu personas dati netiks nodoti trešajām personām, kuras nav saistītas ar līguma izpildi, izņemot mūsu pilnvarotus programmatūras izstrādātājus. Šos datus mēs nododam pilnvarotiem programmatūras izstrādātājiem, lai viņi varētu nodrošināt jums vajadzīgo tehnisko informāciju vai jūsu izmantotās programmatūras atjauninājumus. Mēs norādām, ka šajā gadījumā tas attiecas uz līguma izpildi saskaņā ar VDAR 28. pantu. Iesaistītie programmatūras izstrādātāji saskaņā ar līgumu attiecīgi ir apņēmušies pildīt tiesību aktos noteiktās prasības par datu aizsardzības noteikumu ievērošanu.

(3) Pēc līguma izpildes pabeigšanas jūsu dati turpmākai izmantošanai tiek bloķēti. Pēc tam, kad ir izpildīti nodokļu un tirdzniecības tiesību aktu noteikumi, šie dati tiek dzēsti, ja jūs neesat nepārprotami piekritis šo datu turpmākai izmantošanai. Dati, kuri tiek apstrādāti saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu, tiek apstrādāti līdz brīdim, kad leģitīmās intereses ir beigušās, un pēc tam dzēsti, vēlākais, tad, kad ir saņemts jūsu iesniegtais iebildums pret datu apstrādi. Arī attiecībā uz šiem datiem tiek ievēroti tiesību aktos paredzētie glabāšanas pienākumi.

(4) Lietojumprogrammu aplikācijā piedāvājot programmatūru, papildus jāņem vērā lietojumprogrammu aplikācijas operatora norādījumi par jūsu datu izmantošanu. Par šo datu izmantošanu atbild tikai lietojumprogrammu aplikācijas operators.

4.4. Semināri

OBO tīmekļa lapā jūs varat arī pieteikties semināriem. Šo pieteikumu juridiskais pamats ir VDAR 6. panta 1. punkta 1. daļas b) apakšpunkts. Šajā gadījumā dati tiek apkopoti attiecīgā semināra rīkošanai, apmeklējuma apliecību un to dublikātu izsniegšanai, statistiskam novērtējumam un maksājumu apstrādei. Šim nolūkam mēs apstrādājam datus kategorijās „identifikācijas dati”, „norēķinu dati”, „līguma dati” un, ja nepieciešams, „sasniegumu dati” (tālākizglītības pasākumiem). Dati tiek nosūtīti pakalpojumu sniedzējiem vai līdzorganizatoriem, kuri organizē un īsteno pasākumu, vai tiek nodrošināti pasākuma referentam. Datu nosūtīšana trešajām valstīm nav paredzēta. Glabāšanas termiņi ir atkarīgi no juridiskajiem nosacījumiem, attiecībā uz rēķiniem termiņš ir desmit gadi.

4.5. Tiešsaistes semināri

GoToWebinar

Pieteikumiem tiešsaistes semināriem un to realizēšanai mēs izmantojam firmas LogMeIn Ireland Unlimited Company, The Reflector, 10 Hanover Quay, Dublin 2, D0R573, Īrijas Republika rīku "GoToWebinar". Tas notiek līguma izpildes ietvaros saskaņā ar VDAR 28. pantu. GoToWebinar lietošanas laikā tiek iegūti dažādi personas dati, kuri tiek saglabāti uz GoToWebinar serveriem.

Datu saglabāšana var notikt arī trešajā valstī, kurai nav Eiropas datu aizsardzības standarta.

Sīkāku informāciju par to skaitiet firmas LogMeIn norādījumos par datu aizsardzību.

www.logmein.com/de/legal/privacy

Jūsu pieteikšanās datus (vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, vietu, pasta indeksu un firmas nosaukumu) mēs izmantosim tikai tad, ja jūs mums sniegsiet piekrišanu.

4.6 Google Maps

Šī tīmekļa lapa izmanto Google Maps pakalpojumus, lai attēlotu interaktīvas kartes un izstrādātu maršruta aprakstus. „Google Maps” ir uzņēmuma „Google Inc.”, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, ASV kartogrāfijas pakalpojums. Izmantojot šo pakalpojumu, tiek parādīta mūsu atrašanās vieta un piekļuves iespējas. Tādējādi mēs īstenojam savas leģitīmās intereses VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta izpratnē.

Izmantojot Google Maps uz Google ASV tiek nosūtīta informācija par šīs tīmekļa vietnes izmantošanu, arī jūsu IP adrese, un maršruta plānošanas funkcijas izmantošanas gadījumā ievadītā (sākuma) adrese. Izsaucot internetā kādu no mūsu tīmekļa lapām, kurā ir iekļauts „Google Maps”, jūsu pārlūkprogramma izveido tiešu savienojumu ar „Google” serveriem. Kartes saturu „Google” nosūta tieši jūsu pārlūkprogrammai, un no tās tas tiek tieši iekļauts tīmekļa lapā. Tāpēc šajā gadījumā mēs nevaram ietekmēt „Google” vākto personas datu apjomu. Kā mums zināms, tie ir vismaz šādi dati:

  • attiecīgās tīmekļa lapas apmeklējuma datums un laiks;
  • interneta adrese vai izsauktās tīmekļa lapas URL;
  • IP adrese, plānojot maršrutu, ievadītā (sākuma) adrese.

Tas notiek gan gadījumos, kad „Google” piedāvā lietotāja kontu, no kura jūs esat pieteicies, gan gadījumos, kad šāda lietotāja konta nav. Piesakoties „Google”, jūsu dati tiek piesaistīti jūsu kontam. Ja nevēlaties, lai jūsu profils tiktu piesaistīts „Google”, pirms pogas aktivizēšanas, jums no tā ir jāatsakās. „Google” saglabā jūsu datus (arī tādu lietotāju datus, kuri nav pieteikušies), veidojot lietošanas profilus, un tos analizē. Šāda novērtēšana it īpaši notiek saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu, īstenojot „Google” leģitīmās intereses, lai rādītu personalizētu reklāmu, veiktu tirgus izpēti un/vai pielāgotu tīmekļa vietni atbilstīgi pieprasījumam.

Jums ir tiesības iebilst pret šādu lietotāju profilu veidošanu, lai izmantotu šīs tiesības, jums ir jāvēršas tieši pie „Google”. Šajā ziņā izlasiet „Google” paziņojumu par datu aizsardzību https://www.google.com/policies/privacy. Iespējai iebilst (atteikties) vajadzētu būt pieejamai, izmantojot šo saiti, www.google.com/settings/ads/.

„Google LLC”, kura galvenais birojs ir ASV, ir sertificēts saskaņā ar ASV un Eiropas vienošanos par datu aizsardzības privātuma vairogu, saskaņā ar kuru, kā (kritiski) uzskata ES Komisija, tiek nodrošināts ES piemērojamais datu aizsardzības līmenis.

Ja nevēlaties, lai turpmāk saistībā ar „Google Maps” izmantošanu jūsu dati tiktu nosūtīti „Google”, „Google Maps” tīmekļa pakalpojumu ir iespējams deaktivizēt pavisam, savā pārlūkprogrammā izslēdzot lietojumprogrammu JavaScript. Tādā gadījumā šajā interneta lapā nebūs iespējams izmantot ne „Google Maps”, ne arī skatīt kartes.

„Google” lietošanas nosacījumus varat skatīt http://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html, „Google Maps” lietošanas papildu nosacījumus varat skatīt https://www.google.com/intl/de_US/help/terms_maps.html. Plašāka informācija par datu aizsardzību saistībā ar „Google Maps” izmantošanu pieejama „Google” interneta lapā („Google Privacy Policy“): http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

Izmantojot mūsu tīmekļa lapu, jūs piekrītat, ka „Google Maps” maršruta plānotājs apstrādā par jums savāktos datus, kā aprakstīts iepriekš un iepriekš minētajā nolūkā.

5. Drošības pasākumi

Mēs veicam tehnikas attīstībai atbilstīgus organizatoriskus, līgumiskus un tehniskus drošības pasākumus, lai nodrošinātu, ka tiek ievēroti datu aizsardzības tiesību aktu noteikumi, un lai datus, kurus apstrādājam, aizsargātu pret nejaušu vai tīšu pārveidošanu, zaudēšanu, iznīcināšanu vai nepiederošu personu piekļuvi. Drošības pasākumi jo īpaši ietver šifrētu datu nosūtīšanu no jūsu pārlūkprogrammas uz mūsu serveri.

C. Datu apstrādes ar sociālajiem tīkliem īpašības

Mēs savā tīmekļa vietnē neievietojam sociālo tīklu spraudņus. Tomēr mēs uzturam saites uz dažādiem sociālo plašsaziņas līdzekļu pakalpojumiem.

Sociālo plašsaziņas līdzekļu platformas apstrādā jūsu personas datus, ja atverat mūsu attiecīgos kanālus.

Jūsu personas datu apstrādes juridiskais pamats veidojas no pamatotām interesēm VDAR (6. panta 1. punkta f) apakšpunkts). Pamatotās intereses pastāv saziņā ar tur aktīvajiem interesentiem un klientiem, pieprasījumu atbildēšanu un informācijai par mūsu produktiem. Ja attiecīgā sociālā plašsaziņas līdzekļa platformas operators ir lūdzis piekrišanu aprakstītajai apstrādei, juridiskais pamats ir VDAR (6. panta 1. punkta a) apakšpunkts).

Turklāt kādus personas datus vāc pakalpojuma sniedzējs, informāciju par iespēju iebilst (Opt-Out) un informāciju par savām datu aizsardzības tiesībām skatiet attiecīgā pakalpojuma sniedzēja norādījumos par datu aizsardzību. Šeit mēs norādām uz sekojošām platformu operatoru saitēm.

Var būt tā, ka lietotāja dati tiek apstrādāti trešajās valstīs (valstīs, kuras neietilpst Eiropas Ekonomiskajā zonā "EEZ"). Attiecībā uz ASV operatoriem, kas ir sertificēti ar privātuma vairogu, mēs norādām uz to, ka tiem ir pienākums, ievērot ES datu aizsardzības standartus. Tomēr lietotājam var būt riski, piemēram, kuri var apgrūtināt lietotāja tiesību realizēšanu.

Papildu informāciju skatiet attiecīgās platformas operatora saitēs.

Parasti dati tiek izmantoti tirgus izpētes un reklāmas mērķiem. Tie, piemēram, no lietošanas uzvedības un no tās izrietošajām lietotāja interesēm var izveidot lietošanas profilus. Šos lietošanas profilus var izmantot, piemēram, lai platformās un ārpus tām ieslēgtu reklāmas sludinājumus, kas atbilst iespējamām lietotāja interesēm.

Lai to izdarītu, uz lietotāja datoriem tiek saglabāti sīkfaili, kuros ir saglabāta lietotāja uzvedība un lietotāja intereses.

Attiecīgo apstrādāšanas un iebildumu iespēju

(Opt-Out) detalizētu attēlojumu skatiet attiecīgās platformas operatora saitēs.

Izziņas pieprasījumu un lietotāja tiesību realizēšanas gadījumā mēs norādām uz to, ka tās visefektīvāk var realizēt pie platformu operatoriem. Tikai operatoriem ir attiecīgā pieeja lietotāja datiem un tie var tieši veikt atbilstošus pasākumus un sniegt izziņas. Ja jums tomēr ir nepieciešama palīdzību, tad varat vērsties pie mums.

Komentēšanas funkcija

Sociālo platformu OBO Bettermann kanālos jūs varat komentēt mūsu publiskotos saturus. Ar pogu "Nosūtīt komentāru" tiek ievākti jūsu personas dati. Kādi personas dati tie ir katrā atsevišķā gadījumā, kā arī citus norādījumus par datu aizsardzību, skatiet, lūdzu, attiecīgā platformas operatora paziņojumā par datu aizsardzību. Jūsu ievadītais komentārs tiek publicēts attiecīgajā sociālo plašsaziņas līdzekļu profilā ar jūsu lietotāja vārdu.

Ja jūs atzīmējat ar "patīk" un/vai abonējat mūsu sociālo plašsaziņas līdzekļu kanālu atjauninājumus, tiek apkopoti jūsu personas dati. Kādi tie ir, skatiet, lūdzu, attiecīgā platformas operatora paziņojumā par datu aizsardzību.

Facebook

Pamats ir vienošanās par kopēju apstrādi saskaņā ar VDAR 26. pantu.

Kā kopīgie atbildīgie par jūsu datu apstrādi mūsu fanu lapā ir atbildīgi Facebook (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland) un OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG.

Paziņojums par datu aizsardzību: https://www.facebook.com/about/privacy/ un https://facebook.com/privacy/explanation

Opt-Out: https://www.facebook.com/settings?tab=ads un http://www.youronlinechoices.com

Privātuma vairogs (Privacy Shield): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Pakalpojuma "lapu apskats" ietvaros tiek apkopota jūsu uzvedība attiecībā uz mūsu fanu lapu. Mums redzamā analīze neļauj mums veikt atsevišķu personu lietošanas uzvedības individuālu analīzi. Mēs redzam tikai apkopotos datus (arī pieeju skaitu, "patīk", sekotājus, izcelsmes reģionus, vecuma grupu, dzimumu).

Cita informācija: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum un https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data.

Twitter

Twitter (Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA) – Paziņojums par datu aizsardzību:  https://twitter.com/de/privacy,

Opt-Out: https://twitter.com/personalization,

Privātuma vairogs (Privacy Shield): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active

Google YouTube

(Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland)

Paziņojums par datu aizsardzību / Opt-Out:  https://policies.google.com/privacy,

Privātuma vairogs (Privacy Shield): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Xing

Xing (XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Deutschland)

Paziņojums par datu aizsardzību / Opt-Out: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung

LinkedIn

LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland) –

Paziņojums par datu aizsardzību https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy,

Opt-Out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out,

Privātuma vairogs (Privacy Shield): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

Instagram

Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA)

Paziņojums par datu aizsardzību / Opt-Out: http://instagram.com/about/legal/privacy/