Ražošanas kompetence

Kvalitāte un inteliģence

Projektējot un izstrādājot savus produktus, vislielāko nozīmi mēs piešķiram augstai kvalitātei. Paturot prātā produktu pielāgojumu izmantošanas vietai, mēs vienmēr varam piedāvāt saviem klientiem viedus un pārdomātus risinājumus. Šim apgalvojumam principā atbilst visi mūsu zīmoli. Ņemot vērā ekonomisko dzīvotspēju, mūsu uzņēmums tiek uzskatīts par ekonomikas, ekoloģijas un sociālās ilgtspējības paraugu. 

Pārredzamība un efektivitāte

Savos sektoros un sabiedrībās mēs cenšamies panākt pēc iespējas lielāku caurspīdīgumu. Tāpēc visi mērķi, procesi un dati uzņēmuma iekšienē tiek pastāvīgi mērīti, atspoguļoti un uzlaboti, ja nepieciešams. Organiskā izaugsme, kas organizēta decentralizēti, ir mūsu galvenais princips.

Elastīgums un inovācijas

Mūsu ražošanas sabiedrības izceļas ar augstu kompetenci visos ražošanas procesos. Runājot par izstrādājumu spektru un ražošanas veidiem, lielais pašu ražoto detaļu īpatsvars un intensīvā procesu automatizācija nodrošina vislielāko elastību un efektivitāti ražotnēs, kas skaidri sadalītas pa segmentiem.

Kad izstrādājam savus produktus, galvenais uzsvars tiek likts uz instalēšanas ātrumu, slodzes izturību, drošumu, funkcionalitāti un dizainu.